spot_img
AcasăActualitate112BISTRIŢA-NĂSĂUD - Erau şapte în mașină, s-au răsturnat și au fugit de...

BISTRIŢA-NĂSĂUD – Erau şapte în mașină, s-au răsturnat și au fugit de la fața locului

DISTRIBUIȚI

BISTRIŢA-NĂSĂUD În seara zilei de miercuri, 20 septembrie, a avut loc un accident de circulație între Herina și Lechința, două localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Se pare că un autoturism s-a răsturnat, a rupt un stâlp și a ieșit în afara părții carosabile, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

În autoturism se aflau nu mai puțin de șapte tineri, care, după accident, s-ar fi făcut nevăzuți. Ajunse la fața locului, echipajele SAJ au reușit să dea doar de doi dintre pasageri.

Ceilalți cinci s-au făcut nevăzuți. Unul dintre ei, care, potrivit martorilor, ar fi fost turmentat bine, s-a întors la locul accidentului și a început să se ia la ceartă cu echipajele medicale care intervin la fața locului.

„Între localitățile Herina și Lechința, un autoturism înmatriculat în altă țară, într-o curbă la dreapta, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un cap de pod.

Trei persoane au fost preluate și transportate la spital. Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Se pare totuși că doar trei dintre ocupanții autoturismului ar fi identificați. Printre ei nu s-ar număra și șoferul, care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

Tinerii implicați în accident ar fi din localitatea Herina.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA