AcasăActualitatePoliticBIROUL ELECTORAL CENTRAL – Cererea unui partid pentru înregistrarea semnului electoral a...

BIROUL ELECTORAL CENTRAL – Cererea unui partid pentru înregistrarea semnului electoral a fost respinsă

DISTRIBUIȚI

BIROUL ELECTORAL CENTRAL  a respins, în şedinţa de vineri, cererea Partidului Noua Românie de înregistrare a semnului electoral pentru alegerile parlamentare.

În acest sens, BEC a adoptat o decizie privind respingerea, ca tardivă, a cererii de înregistrare a semnului electoral la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, depusă la Biroul Electoral Central de către Partidul Noua Românie, a informat un comunicat transmis de instituţie.

Citește și NUȚU FONTA – „UNPR există şi merge înainte pe cont propriu”

Totodată, BEC a adoptat şi o decizie privind modificarea şi completarea Deciziei Biroului Electoral Central 73/D/21.10.2016 privind unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 11 decembrie 2016, precum şi a Deciziei Biroului Electoral Central 79/D/25.10.2016 privind aplicarea dispoziţiilor art. 84 alin. (3) lit. e) din Legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA