AcasăActualitateBILANȚUL CJSU – 37 de accidente rutiere în Maramureș de la începutul...

BILANȚUL CJSU – 37 de accidente rutiere în Maramureș de la începutul lunii decembrie

spot_img

DISTRIBUIȚI

BILANȚ CJSU  Aspectele cauzate de căderile abundente de zăpadă, la nivelul județului, au fost analizate în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din această dimineață. Sunt asigurate stocuri de materiale antiderapant pentru intervenția pe drumurile naționale și județene. Problema ridicată de reprezentanții societății s-a referit la aprovizionarea cu sare de la saline. Sunt încheiate contracte pentru aprovizionare, dar prioritate se acordă contactelor externe.

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, comisar șef de poliție Liviu-Constantin Grozavu, a precizat că, de la începutul lunii decembrie și până în prezent au fost înregistrate 37 evenimente rutiere, din care 36 cu pagube materiala si unul cu victime. Pentru deszăpezirea tardivă au fost amendate două societăți care asigurau practicabilitatea drumurilor publice din județ.

Direcția de Sănătate Publică a comunicat lista persoanelor vulnerabile la nivelul județului, gravide, bolnavi dializați, bolnavi cronici, din zone greu accesibile, pentru a fi preluați și ajunge, la timp, în unitățile de asistență socială sau în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile de a asigura spitalizarea în cea mai apropiată unitate sanitară cu paturi.

 

Informații furnizate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA