AcasăActualitateSocialBilant: Peste o mie de interventie in ultima saptamana pentru lucratorii Serviciului...

Bilant: Peste o mie de interventie in ultima saptamana pentru lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures

DISTRIBUIȚI

In perioada 24 – 30 martie 2014, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 1.096 solicitari, primite prin numarul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 157 solicitari /zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 734 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (115 solicitari), Targu Lapus (74 solicitari), Viseu de Sus (72 solicitari), Borsa (34 solicitari ), Somcuta Mare (44 solicitari) si Seini (23 solicitari).

In cursul saptamanii , medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 33 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 55 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 709 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 299 solicitari.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA