AcasăEvenimentSportBILANȚ EXCELENT - Sportivii de la LPS Sportiv Baia Mare, peste 40...

BILANȚ EXCELENT – Sportivii de la LPS Sportiv Baia Mare, peste 40 de medalii la Campionatele Internaționale de Natație ale României (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Record national in proba de stafeta de 4×100 metri liber baieti, 3.18.67, precum si locul III la nivel European. Liceul cu Program Sportiv Baia Mare a revenit acasa de la Campionatele Internationale de Natatie ale Romaniei cu peste 40 de medalii.

O noua reusita a sportivilor Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, director Adrian Gherghel. Cei 27 de inotatori care s-au aliniat la startul Campioantelor Internationale de Natatie ale Romaniei s-au intors acasa cu peste 40 de medalii. Insa, o experienta de neuitat este cea daruita de stafeta baietilor, echipei Romaniei, in proba de 4×100 metri liber, cu timpul de 3.18.67. Daniel Macovei, Alexandru Coci, Robert Glinta si Marius Radu au reusit sa stabileasca u n nou record national. Timpul realizat ii calseaza pe locul III la nivel european.
„Rezultatele au fost asa cum ne-am asteptat, foarte bune. Ma bucur pentru performanta realizata de catre baietii care au inotat in componenta stafetei Romaniei, Alex Coci, fost sportiv LPS Baia Mare, Robert Glinta, actual elev al LPS Baia Mare, precum si Daniel Macovei, Bucuresti si Radu Marius, Bacau. S-a stabilit un nou record national. Vom vedea aceasta sfateta si la Campionatele Mondiale de la Kazan, Rusia, care se vor desfasura la inceputul lunii august. Este o realizare avind in vedere ca acest timp claseaza stafeta pe locul III la nivel European”, a subliniat Adrian Gherghel.
Directorul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare are incredere in baietii si spera la rezultate foarte bune. Toti sportivii LPS Baia Mare au fost felicitati de catre profesorul Adrian Gherghel. Acesta spera insa ca inotatorii sa se mobilizeze pentru a reusi sa obtina rezultate bune si la viitoarele competitii internationale. Robert Glinta si Alex Coci vor fi prezenti la Kazan, iar la finele lunii august Robert Glinta va participa la Campionatul Mondial de Tineret, din Singapore.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA