AcasăActualitate112BILANŢ DUPĂ FESTIVAL - Peste 550 de participanţi la Electric Castle au...

BILANŢ DUPĂ FESTIVAL – Peste 550 de participanţi la Electric Castle au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci au fost duşi la spital

DISTRIBUIȚI

BILANŢ DUPĂ FESTIVAL Peste 550 de participanţi la Festivalul Electric Castle, din localitatea clujeană Bonţida, au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci dintre aceştia au fost transportaţi la spital.

Cele mai multe solicitări de asistenţă medicală s-au înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv 144 de cazuri, scrie News.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), peste 260 de pompieri, medici de urgenţă şi studenţi voluntari SMURD din cadrul UMF Cluj au asigurat măsurile de intervenţie la Festivalul Electric Castle.

Un număr de 557 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind asistate 144 de persoane.

Echipe de salvatori formate din militari şi voluntari ai ISU au patrulat în zonele unde au avut loc concerte, atât ziua cât şi noaptea.

Pe durata festivalului, în zonă au fost montate două spitale mobile, deservite de personal şi echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj.

Info

Foto IGSU

Citeşte şi

TRAGEDIE PE LITORAL – Un bărbat din Baia Mare s-a înecat la Costineşti

SINUCIDERE LA SIGHET – Un sighetean a fost găsit spânzurat în curtea casei sale

CU HALBELE DE BERE – Bătaie ca în filme în Vaslui. Un bărbat a ajuns la spital desfigurat

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA