spot_img
AcasăActualitate112BILANŢ DE WEEKEND - Patru permise de conducere reţinute, 55 de sancţiuni...

BILANŢ DE WEEKEND – Patru permise de conducere reţinute, 55 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de circa 26.000 de lei

DISTRIBUIȚI

BILANŢ DE WEEKEND Pentru siguranţa cetăţenilor, în acest weekend poliţiştii maramureşeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Poliţiştii maramureşeni au intervenit la 143 de evenimente, semnalate prin Apelul de Urgenţă 112 şi au organizat mai multe acţiuni, majoritatea pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Poliţiştii rutieri din Şomcuta Mare şi Sighetu Marmaţiei au fost în trafic pentru supravegherea circulaţiei pe drumurile publice şi pentru depistarea acelor şoferi care conduc autovehicule cu viteză excesivă sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul acţiunilor organizate aceştia au constatat şi au întocmit dosare penale pentru opt infracţiuni rutiere, au reţinut patru permise de conducere şi au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 26.000 de lei.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să nu conduceţi vehicule dacă aţi consumat alcool!

Acesta scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, dacă îmbibaţia alcoolică este de peste 0.8 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, pe timpul cercetării, permisul este reţinut fără drept de circulaţie.

Conduceţi prudent şi respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA