AcasăActualitateBILANȚ DE CRĂCIUN - Medicii și asistenții de pe ambulanță au intervenit...

BILANȚ DE CRĂCIUN – Medicii și asistenții de pe ambulanță au intervenit în sute de cazuri de urgență în doar 3 zile

DISTRIBUIȚI

BILANȚ DE CRĂCIUN Haosul cauzat de sărbătorile de Crăciun s-a resimțit nu doar prin febra cumpărăturilor și traficul infernal, ci și prin sutele de apeluri la 112 efectuate în județul nostru. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș au intervenit în peste 300 de cazuri urgente în numai trei zile, în perioada 24-26 decembrie.

Un număr de 8 medici, 104 asistenți medicali și 140 de ambulanțieri au intervenit “la foc automat” ăn 312 cazuri urgente și doar 55 de cazuri au existat în care transportul medical să fie neasistat. Trei persoane, victime ale accidentelor rutiere au fost salvate de către echipajele de pe ambulanță și alte patru persoane care au căzut pe stradă au fost, de asemenea, transportate la spital.

Din păcate, pentru 6 persoane s-a constatat decesul, pentru una dintre acestea efectuându-se manevre de resuscitare, însă fără succes.

Pe raza municipiului Baia Mare, echipajele SAJ au fost solicitate să intervină la nu mai puțin de 22 de cazuri de tip Cod Roșu, 188 de cazuri de tip Cod Galben și doar 3 cazuri de tip Cod Verde.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA