Acasă Eveniment Sport BILANȚ – Academia de Handbal Minaur Baia Mare și-a îndeplinit obiectivul și...

BILANȚ – Academia de Handbal Minaur Baia Mare și-a îndeplinit obiectivul și în acest an sportiv

DISTRIBUIȚI

BILANȚ  Oră de bilanț la Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Reprezentanții clubului băimărean au tras linie aproape de finalul anului iar rezultatele au fost îmbucurătoare. Pe lângă faptul că a evoluat în Divizia A și în campionatele naționale de juniori, Academia de Handbal Minaur Baia Mare și-a îndeplinit principalul obiectiv, acela de a forma sportivi spre performanță.

 

Anul 2016 a fost unul foarte bun pentru Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Din punct de vedere sportiv, reprezentanții clubului susțin că a fost cel mai bun an chiar dacă nu au mai obținut titlurile obținute în alte sezoane. Sezonul anterior, Academia de Handbal a terminat Divizia A pe locul al patru, fiind singurul club privat din România în toate cele patru turnee din cadrul campionatelor naționale de junior.

„Putem să considerăm că este cel mai bun an al Academiei chiar dacă nu au fost și titlurile sau rezultatele la nivel de junior așa cum au fost în alți ani, dar având în vedere că Academia de Handbal Minaur a hotărât în urmă cu câțiva ani că cel mai important obiectiv al nostru este creșterea corectă a sportivilor, în această vară cinci sportivi au făcut pasul către echipa de seniori. Am reușit să punem umărul pentru construcția care s-a făcut la echipa de seniori, dând acolo cinci sportivi care sunt sportivi de lot național care au perspective extraordinare pentru a deveni elemente de bază ale echipei naționale de seniori în anii care urmează. Este un aspect care ne mulțumește și reprezintă esența noastră”, a spus Radu Mare, membru al Consiliului Director al Academiei de Handbal Minaur Baia Mare.

Sportivii care activează în cadrul Academiei de Handbal Minaur Baia Mare dar și conducerea clubului se vor bucura împreună de realizările din acest an la începutul săptămânii viitoare.

„De fiecare dată la finalul anului toți membrii Academiei și toți copiii sunt premiați în cadrul unui eveniment. Astfel, luni 12 decembrie cu începere de la ora 17:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare va avea loc un eveniment major în cadrul căruia Moș Crăciun va împărți cadouri copiilor”, a spus Vasile Viman, președintele executiv al Academiei de Handbal Minaur Baia Mare.

În cadrul Academiei de Handbal Minaur Baia Mare activează în prezent aproximativ 200 de copii talentați, recent clubul băimărean înființând o secție și la Târgu Lăpuș. Pe viitor, sportivii talentați cu înclinații către handbal din alte localități ale județului vor putea susține pregătirile la Academia de Handbal Minaur datorită unor parteneriate care urmează să fie finalizate.

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA