spot_img
AcasăActualitateSocialBILANT - 26 interventii in fiecare zi pentru lucratorii ISU Maramures. Simulare...

BILANT – 26 interventii in fiecare zi pentru lucratorii ISU Maramures. Simulare accident de motocicleta (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În perioada 13.04-19.04.2015, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 186 de intervenţii, cu o medie de circa 26 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 151 intervenţii, iar pompierii– 33. Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 62, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 21, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 26, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 14, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 12 respectiv stațiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus –13 și Borşa- 3 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 21 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 33 intervenţii, din care câte 11 incendii și protecția mediului și 15– incendii de vegetație uscată, 6 – alteintervenții și 1– transport de apă. De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 2589 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 348, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 2241, cu o medie de circa 20 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 25 de controale.  Personalul Inspecţiei a constatat 23 de deficienţe, din care 6 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 4 sancţiuni, constând în 3 amenzi în cuantum de 1500 lei și 1 avertisment. A fost emis 1 aviz de securitate la incendiu.
De asemenea, sâmbătă, 18 aprilie, în parcarea unui hypermarket din Baia Mare, a avut loc o manifestare organizată de clubul moto Rock’n’Road. La manifestare a participat și Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Baia Mare, care a prezentat participanților manevrele pe care le execută în cazul unei victime rezultate în urma unui accident de motocicletă.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA