AcasăActualitateSocialORA ȘI ALARMA - 21 de intervenții pe zi pentru lucrătorii ISU...

ORA ȘI ALARMA – 21 de intervenții pe zi pentru lucrătorii ISU Maramureș

DISTRIBUIȚI

În perioada 26.01. – 01.02.2015, personalul ISU Maramures a efectuat în total 146 de intervenţii, cu o medie de circa 21 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 137 intervenţii, iar pompierii– 9. Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 59, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 26, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 19, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 13, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 10 respectiv stațiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus și Borşa- câte 5 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 20 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 9 intervenţii, din care câte 3 incendii și protecția mediului, 2– alte intervenții, respectiv 1 alte situații de urgență. Media acţiunilor a fost de circa 1 pe zi.

De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 791 de intervenţii, cu o medie de aproape 25 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 86, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 705, cu o medie de circa 22 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 14 controale, din care 12 tematice și 2 inopinate. Personalul Inspecţiei a constatat 40 de deficienţe, din care 17 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 7 sancţiuni, constând în tot atâtea avertismente. În perioada analizată, au fost primite 8 cereri de avize și 1 de autorizație de securitate la incendiu. Au fost emise 4 avize și 1 autorizație și respinse 4 cereri de avize și 1 de autorizație de securitate la incendiu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA