AcasăActualitateSocialBilant: 150 de interventii in fiecare zi pentru lucratorii Serviciului Judetean de...

Bilant: 150 de interventii in fiecare zi pentru lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures

DISTRIBUIȚI

In perioada 07  –13 octombrie 2013, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 1051 solicitari, primite prin numarul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 150 solicitari /zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 677 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (117 solicitari), Targu Lapus (76 solicitari), Viseu de Sus (70 solicitari), Borsa (49 solicitari ), Somcuta Mare (41 solicitari) si Seini (21 solicitari).

In cursul saptamanii , medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 52 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 51 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 665 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 283 solicitari.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA