AcasăAlteleEconomicBeneficiile unei case de marcat Datecs pentru afacerea ta

Beneficiile unei case de marcat Datecs pentru afacerea ta

DISTRIBUIȚI

Aproape orice tip de afacere are nevoie de o casa de marcat, in special pentru a se asigura buna functionare a acesteia. De altfel, o afacere functioneaza in mod corespunzator doar daca are o casa de marcat instalata ca atare si, in cazul unei case de marcat Datecs, conectata la ANAF prin mijloacele aferente.

Tocmai despre acest tip de case de marcat vei afla mai multe astazi. Anume, care sunt beneficiile acestui tip de aparatura fiscala pentru afacerea ta.

Caracteristicile principale ale unei case de marcat Datecs

Dupa cum probabil stii, casele de marcat de acest tip sunt printre cele mai bune care pot fi achizitionate in Romania. In comparatie cu modelele comune, gasite la orice distribuitor, brandul Datecs are o prezenta pe piata de peste 30 de ani si este specializat in productia de aparatura fiscala.

Asadar, o achizitie a unei case de marcat Datecs este o achizitie sigura. Printre caracteristicile principale ale unei asemenea case pot fi enumerate:

  • Acestea prezinta tastatura in limba romana, aspect ce majoritatea caselor de marcat nu il au;
  • Au un meniu mai mult decat prietenos, care a fost special reconfigurat pentru a face produsul mai usor de utilizat;
  • Sunt capabile de conexiuni prin interfete multiple, inclusiv LAN. Aceasta din urma este recomandata pentru conectarea unei case de marcat la serverele ANAF;
  • Acestea au un modem de comunicatie incorporat;

In cele din urma, prezinta si un PIN pad pregatit pentru conectarea dispozitivelor Datecs de acceptare a cardurilor bancare.

Dupa cum poti observa, aceste case au toate caracteristicile necesare pentru a facilita modul de operare al unui asemenea produs.

Beneficiile unei case de marcat Datecs pentru afacerea ta

In primul si in primul rand, aceste dispozitive fiscale sunt avizate in conformitate cu prevederile aferente instalarii si folosirii unei case de marcat. Pe scurt, o astfel de casa nu iti va crea probleme in cazul unui control, printre altele.

Mai apoi, acestea pot fi usor conectate la serverele ANAF. Astfel, atunci cand memoria fiscala a casei de marcat se umple, aceasta va fi deja stocata in serverele ANAF si nu mai trebuie sa o livrezi personal. Totodata, datorita acestei caracteristici scade si riscul de erori la nivelul memoriei fiscale.

In cele din urma, brand-ul Datecs produce atat case de marcat, cat si accesorii pentru acestea. Pe scurt, nu va trebui sa iti pui problema compatibilitatii atunci cand ai nevoie de un cititor de carduri sau un scanner de produse pe care sa il atasezi unei case de marcat Datecs.

Case de marcat Datecs si servicii aferente

Dupa cum s-ar putea sa stii, achizitionarea unei case de marcat nu iti asigura buna si corecta functionare a afacerii tale din punct de vedere fiscal. Aceste aparate trebuie instalate corespunzator, avizate si fiscalizate la oficiile aferente. Pentru aceste lucruri, ai nevoie de tehnicieni experti in domeniu – nu le poti rezolva singur!

Pentru o colaborare de incredere cu profesionisti ai domeniului fiscal, poti apela la Cria Soft Solutions – de la ei poti cumpara case de marcat de calitate, dar si asigura fiscalizarea acestora in conformitate cu normele in vigoare!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA