AcasăActualitate112BĂUTURĂ ȘI... BĂTAIE - Doi maramureșeni s-au ales cu dosare penale după...

BĂUTURĂ ȘI… BĂTAIE – Doi maramureșeni s-au ales cu dosare penale după ce s-au îmbătat și și-au agresat soțiile

DISTRIBUIȚI

Luni, 8 august, la ora 20.50, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, un bărbat este violent.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 77 de ani din oraș, a devenit agresiv fizic și verbal, agresându-și fizic soția, o femeie de 72 de ani.

Din cauza comportamentului agresiv, bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Sighetu Marmației – secția Psihiatrie, în vederea internării. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie.

Altă localitate, o nouă violență în familie

În noaptea de luni spre marți, la ora 02.45, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de către soț.
Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 22 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 29 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA