AcasăNews AlertVIDEO - UPDATE - INCENDIU BAIA MARE - O batrână a decedat...

VIDEO – UPDATE – INCENDIU BAIA MARE – O batrână a decedat după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări

DISTRIBUIȚI

Imagini interventie

Declaratie ISU Maramureş

Incendiul a fost semnalat la 112 in urma cu putin timp, iar un echipaj la pompierilor s-a deplasat pe strada Closca, la imobilul cu numarul 15. Flacarile s-au extins cu repeziciune incat aproape toata casa a fost cuprinsa  de flacari. Femeia, în vârstă de 70 ani, era imobilizată la pat, iar oamenii nu au putut să o scoată la timp de casă. Pompierii au scos victima însă arsurile erau grave. Practic 60% din corp era ars. Nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

ACTUALIZARE 1: In ciuda eforturilor diperate ale medicilor, batrana  nu a mai putut fi salvata. Decesul acesteia a survenit in urma cu cateva minute.

ACTUALIZARE 2: „Detaşamentul Baia Mare a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit pe strada Cloşca nr. 15 din Baia Mare. Din păcate persoana care era înăuntru nu a mai putut fi salvat, aceasta prezentând arsuri pe circa 60 la sută din surpafaţa corpului. Cauza izbucnirii focului a fost depozitarea materialelor combustibile lângă o sursă de încălzire, în cazul nostru nişte haine aflate lângă soba de teracotă” a declarat Alin Ciolte, ISU Maramureş


loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA