AcasăNews AlertBATE CÂMPII - Mircea Man face confuzii grave. Încurcă fazarea pe proiectele...

BATE CÂMPII – Mircea Man face confuzii grave. Încurcă fazarea pe proiectele europene cu împrumuturi pe care le-ar putea lua Consiliul Judeţean pentru finalizarea lucrărilor de la aeroport

DISTRIBUIȚI

Mircea Man, co-preşedintele PNL Maramureş, face confuzii grave. Într-o conferinţă de presă desfăşurată joi, 17 martie la sediul organizaţiei, acesta a vrut să-l pună într-o lumină proastă pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

„Văd că o temă importantă a domnului Zetea e legată de Mircea Man că-l ţine în braţe pe Mihai Pătraşcu. Eu vă spun că nu-mi plac bărbaţii şi nu-i ţin în braţe. E un lucru clar. Însă experienţa lui Mihai Pătraşcu şi expertiza pe care o avea în acest domeniu l-a recomandat ca să fie manager la Aeroportul Internaţional”, a spus Man.

Mircea Man susţine că lui Pătraşcu i se datorează „cosmentizarea” aerogării dar îl atacă în continuare pe Zetea.

”Dumneavoastră, şi băimărenii, şi maramureşenii care circulă cu avionul şi nu numai, şi cei din Satu Mare, pentru că în acea perioadă operator principal era Aeroportul Internațional Baia Mare, pot să vadă foarte clar cum arăta aeroportul înainte de venirea domnului Pătrașcu și după. Dar domnul Zetea cred că este dator să răspundă la alte întrebări. Domnia sa s-a obligat public, domnul director Buda a venit public şi v-a spus că se semnează contractul şi că se finalizează lucrarea până în 2015 la 31 decembrie. Sunt lucruri declarate public, ba mai mult, sunt asumate prin acte. Ori, dumneavoastră ştiţi foarte bine că în afară de a bloca aeroportul, de a săpa câteva gropi, strategice spun eu, de constructor, ca să fie sigur că nu pot să dea înapoi şi trebuie să facă rost de bani, nu s-a întâmplat absolut nimic”, a mai spus Man.

Fostul preşedinte al “tuturor maramureşenilor” face însă o confuzie gravă. Afirmă că ar avea dovada că Guvernul Cioloş va finanţa lucrările de la aerogara băimăreană numai că documentul pe care l-a fluturat în faţa presei nu este altceva decât un posibil contract de împrumut pe care l-ar putea face Consiliul Judeţean pentru a obţine banii necesari pentru cofinanţare.

”În acest moment, cu documente foarte clare, pot să vă dau dacă doriţi şi Ordonanţa de Guvern pe care o pregăteşte Guvernul Cioloş, deci Ordonanţa de Guvern care astăzi este la Ministerul Justiţiei pentru aprobare şi care le mai dă un termen până în luna iunie 2016. De aici, toate fondurile respective vor fi sancţionate de Uniunea Europeană. Eu nu îl pun pe NU în faţă, sunt sigur că nu se va face investiţia. Nu-l pun. Trag un semnal de alarmă că nefăcând această investiţie şi nefinalizată până în 2016, în iunie, atrage sancţiuni. Deci această ordonanţă care nu este încă promovată şi vă rog să vă informaţi la Ministerul Transporturilor, eu vă pot da această ordonanţă în forma în care ea circulă pe la ministere pentru avize şi probabil va fi promovată ca şi ordonanţă care le permite să deruleze investiţia respectivă. Dacă domnul Zetea răspunde public, nu cred că tema domniei sale este Mihai Pătraşcu. Tema domniei sale este aeroportul şi modul în care se face. Am informaţii şi nu sunt sigure şi nu le dau ca sigure că preşedintele Consiliului de Administraţie şi-ar fi înaintat demisia. Nu ştiu acest lucru dar dacă nu-i pe motiv de boală înseamnă că-i pe motiv de probleme serioase în cadrul aeroportului dar domnul Zetea şi conducerea Consiliului Judeţean trebuie să aibă preocuparea modernizării aeroportului şi încadrării în termen”,a mai adăugat Man.

Dincolo de faptul că face confuzie între fazare şi împrumut, Mircea Man confundă şi lunile anului, este dfazat cu două luni, pentru că abia atunci va începe campania electorală şi va fi liber la bătut apa în piuă.

Vezi aici documentul despre care vorbește Mircea Man: OUG-MDRAP-cu-obs-MFP-acceptate-de-MFE-2

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA