AcasăActualitate112BĂTAIE MORTALĂ ÎN FOCȘANI – Patru persoane au murit în urma unui...

BĂTAIE MORTALĂ ÎN FOCȘANI – Patru persoane au murit în urma unui scandal între mai mulți romi

spot_img

DISTRIBUIȚI

BĂTAIE MORTALĂ  Răfuială cu final tragic între mai mulți romi din Focșani! Scandalul s-a soldat cu patru morți. Inițial erau trei bărbați morți și o femeie internată în stare gravă în spital, însă și aceasta a decedat. Locuitorii din cartierul unde a avut loc altercația sunt îngroziți și se tem pentru viața lor, a transmis  corespondentul TVR Antonia Ioniță.

Divergențele au apărut după ce o tânără căsătorită a plecat cu cei doi copii de la soțul ei. Pe unul dintre minori l-a dat în plasament, iar pe celălalt îl creștea în familia părinților ei. Părinții fetei au venit cu topoare și cuțite acasă la familia băiatului, în plină noapte. În scandalul de azi-noapte, trei bărbați au fost omorâți cu topoarele în plină stradă. Victimele au între 30 și 40 de ani. În altercație a fost rănită și fata de la care se pare că a pornit scandalul, dar și o altă femeie care a fost transportată de urgență la spital și în timpul intervenției chirurgicale nu a mai putut fi salvată.

Locuitorii din cartier cu care am vorbit în zorii zilei sunt îngroziți și se tem pentru viața lor, a transmis  corespondentul TVR Antonia Ioniță.

Doi agresori au fost prinși la 50 de minute după eveniment, la un filtru, la circa 20 de km de locul crimei. Bărbații au fost încătușați și duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Între timp, au mai fost reținute patru persoane. Alte două persoane care sunt implicate în scandalul de aseară sunt căutate, în continuare, în tot județul Vrancea.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA