AcasăEvenimentBĂTAIE LA BORŞA şi POIENILE DE SUB MUNTE - Recuperatorii din Borşa...

BĂTAIE LA BORŞA şi POIENILE DE SUB MUNTE – Recuperatorii din Borşa îşi fac dreptate cu pumnii. Într-un alt scandal, doi tineri s-au bătut după ce au băut împreună

DISTRIBUIȚI

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie, în jurul orei 23,00, Poliţia Borşa a fost sesizată despre faptul ca un bărbat de 68 ani, Traian T. şi fiul acestuia, Gavril T., de 36 ani, din Borşa, în timp ce se găseau în fata locuinţei lor, de pe strada Unirii, au fost victimele unei agresiuni. La faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii care au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi privind neachitarea unei datorii, cei doi au fost agresaţi de către Cristian T., de 30 de ani şi Toader T., de 43, tot din Borşa. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Doi prieteni de pahar, au ajuns la loviri şi alte violenţe la Poienile de sub Munte

La Poienile de sub Munte, le-a fost sesizată poliţiştilor o infracţiune de lovire şi alte violenţe. Ieri noapte, ora 00, 15, doi bărbaţi tineri, Alexa H., de 19 ani  şi Vasile T., de 24, ambii din Poienile de sub Munte, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună, între ei a izbucnit un conflict spontan.  Pe drumul de întors acasă, Alexa a fost lovit de către Vasile, faptă pe care a reclamat-o imediat la poliţie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA