AcasăEvenimentBATAIE ÎN DISCOTECĂ - Un minor şi un bărbat răniţi în urma...

BATAIE ÎN DISCOTECĂ – Un minor şi un bărbat răniţi în urma unui scandal izbucnit între mai mulţi consumatori. Echipaj SMURD înjurat pe strada Arenei

DISTRIBUIȚI

Jfoto arhivaÎn dimineaţa zilei de marţi, ora 04,35, Secţia 8 de poliţie rurală Şomcuta Mare a  primit o sesizare prin 112, despre faptul că, la o discotecă din Satulung, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. Din verificările efectuate de echipajul de poliţie sosit la faţa locului, s-a constatat că, pe fondul unor discuţii aprinse, în incinta localului s-a declanşat un scandal între mai mulţi consumatori. Poliţiştii au identificat cinci persoane implicate în altercaţie. Dintre acestea, două persoane, respectiv un tânăr de 16 ani şi un bărbat de 40 de ani, au fost răniţi uşor. Cei implicaţi în scandal au refuzat să depună plângere pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere dar poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi pentru identificarea tuturor persoanelor angrenate în conflict.

A apelat fără motiv „112”  

Jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Baia Mare, a sancţionat-o cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei, pe Mirela C. de 39 ani, din localitate. Aceasta a apelat telefonic serviciul de urgenţă „112”, pe motiv că fratele său i-ar fi furat telefonul mobil, însă la faţa locului s-a constatat că nu se confirmă cele reclamate.

Injurii la adresa personalului SMURD

Grupa operativă de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, a fost sesizată marţi 03 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, de către angajaţii SMURD, să se deplaseze pe strada Arenei, unde o persoană adresează expresii şi cuvinte jignitoare personalului de la SMURD. A fost identificat Petrică M. de 21, din localitate, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA