AcasăEvenimentBĂTAIE ÎN BAIA MARE - Nouă tineri s-au bătut ca în codru...

BĂTAIE ÎN BAIA MARE – Nouă tineri s-au bătut ca în codru într-un club din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

foto: clubprivee.webs.com

Nouă tineri sunt cercetaţi de către poliţişti pentru ultraj contra bunelor moravuri. Ce s-a întâmplat de fapt?  În noaptea de 10/11.12.2011, la ora 01,20, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, într-un club de noapte situat în Baia Mare, mai mulţi tineri au provocat un scandal. La faţa locului au fost dirijate imediat echipajele de poliţie, care au identificat persoanele implicate în scandal. Este vorba de nouă tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani. Dintre aceştia, doi sunt băimăreni, restul cu domiciliul în localităţile Dăneştii Chioarului (3), Someş Uileac (2), Vicea (1) şi Baia Sprie (1).

În urma scandalului, unul dintre cei implicaţi, Vasile T., de 22 de ani, a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru vătămări corporale produse prin agresiune. Persoanele implicate în scandal nu au dorit să depună plângere pentru, rezervându-şi dreptul în acest sens.

În cauză continuă însă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cu cei în cauză aflaţi în stare de libertate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA