AcasăAdministrațieBĂTAIE DE JOC – Gropile din asfaltul de pe Valea Ruscovei, astupate...

BĂTAIE DE JOC – Gropile din asfaltul de pe Valea Ruscovei, astupate cu pământ. Șeful echipei de asfaltare: „Dacă cu așa ceva ne trimite..”

DISTRIBUIȚI

BĂTAIE DE JOC   Felul în care arată unele drumuri județene din Maramureș spun totul despre felul în care autoritățile înțeleg să onoreze nevoile cetățenilor. De data aceasta însă, modul în care o echipă de muncitori a fost trimisă să își facă „treaba” depășește orice imaginație.

Un cetățean a surprins și filmat momentul în care o echipă de muncitori a Societății Drumuri și Poduri Maramureș astupau gropile de pe DJ 187, Valea Ruscovei, cu… pământ. Indignat (pe bună dreptate), bărbatul le-a cerut explicații muncitorilor care, chiar și filmați, continuau să „repare” drumul cu pământ și pietre fără nici o jenă.

Văzând că nu poate să aibă nici un dialog cu muncitorii, cetățeanul l-a căutat pe cel responsabil de muncitori și, implicit, de lucrarea pe care o executau. Șeful de echipă a încercat în primă fază să se sustragă din fața camerei. Întrebat de către cel care filma cum e posibil ca un drum județean să fie reparat cu pământ și bolovani, răspunsul responsabilului de echipă a fost de-a dreptul halucinant: „Dar dacă cu așa ceva ne trimete...”.

Rămâne de văzut dacă și ce reacție vor avea șefii de la Drumuri și Poduri în urma acestei situații. Până una alta, avem parte de o altă lucrare de mântuială marca autorităților maramureșene.

 

(ATENȚIE, VIDEO CU LIMBAJ LICENȚIOS)

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA