Acasă Actualitate Social BĂTAIE - Băimărean arestat după ce a făcut scandal într-un bar

BĂTAIE – Băimărean arestat după ce a făcut scandal într-un bar

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş a declarat că procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Andrei Gheorghe Pop pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În 18 aprilie a fost luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, o zi mai târziu dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.
Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în noaptea de 15/16 aprilie 2016, în timp ce se afla în incinta unui bar situat pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul Pocol Andrei Gheorghe a aplicat lovituri cu pumnii şi cu piciorul persoanelor vătămate M.R.C. şi M.R., cauzându-le leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 16 – 18 zile, respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale. Prin faptele inculpatului a fost tulburată ordinea şi linişte publică, persoanelor prezente fiindu-le provocată o stare de teamă şi indignare.

”Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul de presă. (foto arhiva)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA