AcasăActualitate112BASME DE LA IPJ MARAMUREȘ - Când poliţiştii le citesc poveşti, copiii...

BASME DE LA IPJ MARAMUREȘ – Când poliţiştii le citesc poveşti, copiii sunt mai atenţi

DISTRIBUIȚI

Cele mai plăcute şi emoţionante activităţi ale poliţiştilor sunt cele desfăşurate în mijlocul copiilor, în grădiniţe sau şcoli. Pentru că cei mai mulţi dintre poliţişti au şi statutul de părinte, aceştia ştiu că siguranţa copiilor depinde în primul rând de grija şi atenţia adulţilor. 

Aşadar, poliţiştii nu refuză nicio invitaţie de a participa la diferite activităţi la care au prilejul să-i reîntâlnească, devenind parteneri ai cadrelor didactice în cadrul mai multor proiecte iniţiate de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Maramureş.

 În această săptămână poliţiştii din Târgu Lăpuş au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa, alături de educatoarele din oraş, la caravana Fiecare copil merită o poveste. Astfel că, şeful Poliţiei Oraşului Târgu Lăpuş, comisar şef de poliţie Gherman Mihai, împreună cu agentul şef principal Pop Călin şi-au regăsit inspiraţia şi au ajuns pe tărâmul poveştilor. Bineînţeles, emoţiile au fost inerente iar fermitatea a făcut loc explicaţiilor şi zâmbetelor. Micuţii s-au familiarizat cu poliţiştii, dovedind că sunt cei mai atenţi ascultători şi au înţeles că nu trebuie să se sperie de uniformă.

La rândul lor poliţiştii s-au bucurat de momentele petrecute alături de micuţi, promiţându-le acestora că vor profita de orice oportunitate pentru a reveni în grădiniţă.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/atentie-maramureseni-cod-galben-val-de-frig-peste-maramures-pana-2-martie/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/vreme-de-crapa-pietrele-maramures-circulatie-rutiera-conditii-de-iarna/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/datorita-calitatii-actului-medical-si-conditiilor-optime-spitalul-de-boli-infectioase-si-psihiatrie-baia-mare-la-mare-cautare-printre-maramureseni/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA