AcasăEvenimentSportBASCHET - Lucas Tohătan, jucător al BCM Baia Mare, convocat în premieră...

BASCHET – Lucas Tohătan, jucător al BCM Baia Mare, convocat în premieră la lotul național

spot_img

DISTRIBUIȚI

Băimăreanul Lucas Tohătan, nou promovat cu echipa BCM Baia Mare, a fost convocat în premieră la lotul național de seniori de baschet.

Decizia vine să susțină prestațiile bune pe care tânărul de 17 ani le-a avut în acest sezon al Ligii I. Reunirea lotului va avea loc în data de 20 iunie, la București.

Odată cu începerea pregătirilor pentru Eurobasket 2017 echipa națională de seniori va începe perioada de pregătire. Competiția se desfășura în România, Israel, Finlanda și Turcia, iar fazele superioare ale concursului continental se vor disputa în Turcia. Convocarea la lotul național al lui Lucas Tohătan este o realizare uriașă a clubului BCM Baia Mare după ce echipa a scris istorie pentru baschetul băimărean, calificându-se în Liga Națională.

„Este o realizare mare pentru noi ca și club, fiind prima convocare a unui sportiv de-al nostru la lotul național de seniori. Lucas este un băiat extraordinar. Dacă în următorii doi ani va avea grijă să aibă o viață sportivă bună și va munci mult la antrenamente îi prevăd un viitor strălucit. El a demonstrat deja că prin multă muncă poți ajunge departe”, a spus Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.

Lucas Tohătan și-a dezvoltat pasiunea pentru baschet în cadrul clubului BCM Baia Mare.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA