AcasăEvenimentSportBASCHET - Calificarea în semifinală se joacă la Baia Mare

BASCHET – Calificarea în semifinală se joacă la Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Meciul calificării în semifinala Campionatului Național de Baschet Liga I se joacă în Baia Mare. BCM Baia Mare va întâlni luni, 25 ianuarie, echipa BC Timișoara II. O victorie va califica echipa băimăreană de baschet în semifinală. În meciul tur, BCM Baia Mare a învins echipa timișoreană cu scorul de 109-42.

Meciul dintre BCM Baia Mare și BC Timișoara va avea loc luni, 25 ianuarie, cu începere de la ora 16:30. Partida se va disputa în sala de sport a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu”, intrarea fiind liberă.

„Ne așteaptă un meci foarte important, împotriva echipei BC Timișoara, o formație tânără și ambițioasă. În ultimele două săptămâni ne-am pregătit intens pentru a ajunge la o formă fizică bună pentru meciurile care ne așteaptă din a doua jumătate a lunii februarie, în faza semifinală. În momentul de față se simte un pic oboseala, mici probleme musculare, dar e ceva normal, având în vedere că s-a pus accent pe pregătirea fizică. Începând de săptămâna viitoare trecem la faza a doua a pregătirii, în speță relații de joc și pregătirea tactică. Am încredere în băieții noștri și știu că luni vor practica un joc plăcut publicului ca la finalul meciului să putem sărbători alături de spectatorii noștri calificarea matematică în faza semifinală”, a declarat Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.

În momentul de față, BCM Baia Mare ocupă locul secund în clasamentul Grupei a III-a a Campionatului Național de Baschet Liga I.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA