AcasăEvenimentSportBASCHET - BCM Baia Mare s-a calificat în etapa semifinală a Campionatului...

BASCHET – BCM Baia Mare s-a calificat în etapa semifinală a Campionatului Național

DISTRIBUIȚI

Performanță pentru BCM Baia Mare. Echipa de baschet s-a calificat în faza semifinală a Campionatului Național de Baschet Liga I după ce a învins la pas echipa BC Timișoara cu scorul de 107-51.Meciul, chiar dacă a avut o miză importantă pentru BCM Baia Mare, a fost la mâna echipei băimărene.

„A fost un meci în care am urmărit evoluția tinerilor noștrii jucători, ei făcând față cu brio echipei adverse. În urma acestei victorii suntem calificați matematic la faza semifinală a competiție, lăsând pe dinafară echipe ca Universitatea Cluj care avea ca și obiectiv promovarea în Liga Națională. Pentru rezultatele obținute trebuie felicitați acești jucători. De mâine începem să ne pregătim pentru următoarea fază a competiției”, a declarat Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.

Principalii marcatori al băimărenilor au fost Thomas Allan și Lucas Tohătan cu 21 de puncte, urmați de Vasile Dunca (20 de puncte), Andrei Dohi (10 puncte), Dan Stoica (11 puncte), Cristian Porumb (7 puncte), Denis Murgu (7 puncte), Gabor Balogh (4 puncte), Cristian Florea (6 puncte). Pentru BCM Baia Mare a mai jucat și Vlad Polgar.

În etapa viitoare, BCM Baia Mare va primi vizita celor de la U Mobitelco Cluj. Partida este programată duminică, 31 ianuarie, cu începere de la ora 17:00 în Sala de Sport a Colegiului Economic „ Nicolae Titulescu” din Baia Mare.
Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA