AcasăEvenimentSportBASCHET - BCM Baia Mare pierde meciul din capitală

BASCHET – BCM Baia Mare pierde meciul din capitală

DISTRIBUIȚI

BCM Baia Mare a pierdut în capitală meciul din cadrul fazei semifinale a Campionatului Național de Baschet. Elevii lui Sebastian Man și Dan Donca au cedat în fața echipei CSU Știința București, scorul final fiind de 80-75.

BCM Baia Mare a avut o prestație modestă în faza defensivă, încasând 80 de puncte.

„Am avut un meci greu, cu o echipă puternică, care o să pună probleme şi celorlalte echipe din faza semifinală. Din păcate, am evoluat modest în apărare, iar acest aspect a contat enorm. Echipa din București este o formație foarte puternică, cu 5 jucători care au evoluat în Liga Națională. Am fost surprins de rezultatele lor nefavorabile de la începutul fazei semifinale. Meciul de ieri a fost așa cum ne-am așteptat, unul foarte greu. Am dorit să fim prima echipă care smulge două victorii în deplasare în această fază a competiției ,dar din păcate nu am reușit. Cu două minute înainte de finalul partidei scorul a fost egal dar nu am reușit să înscriem din trei aruncări neconstestate iar soarta partidei s-a decis în favoarea echipei gazdă”, a declarat Sebastian Man, antrenorul BCM Baia Mare.

În partida din capitală pentru BCM Baia Mare au marcat Thomas 25 puncte, Corneanu 15 puncte, Abdul-Awwel 12 puncte, Dohi 8 puncte, Tohătan 8 puncte, Dunca 7 puncte.

În urma înfrângerii suferite, echipa antrenată de Sebastian Man și Dan Donca se situează pe locul secund în clasamentul provizoriu al fazei semifinale a Campionatului Național de Baschet la finalizarea turului.

Returul fazei semifinale va debuta peste aproximativ două săptămâni, când în 3 aprilie echipa băimăreană va susține pe teren propriu partida cu Politehnica Iaşi.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA