AcasăEvenimentSportBASCHET - BCM Baia Mare, lider în clasamentul provizoriu al etapei semifinale...

BASCHET – BCM Baia Mare, lider în clasamentul provizoriu al etapei semifinale a Campionatului Național

spot_img

DISTRIBUIȚI

BCM Baia Mare a bifat o victorie spectaculoasă în etapa semifinală a Campionatului Național de Baschet.

Elevii lui Sebastian Man și Dan Donca s-au impus cu scorul de 96-79 în partida cu CSM Ploiești. Înaintea meciului cu BCM Baia Mare ploieștenii ocupau locul I în clasamentul provizoriu al fazei semifinale.

Partida cu CSM Ploiești a fost una spectaculoasă, BCM Baia Mare fiind la conducere din prima până în ultima secundă a meciului.

„Am avut o săptămână de antrenamente în care am pregătit meciul, tactic. De asemenea, am lucrat și la partea psihică a echipei. Echipa din Ploiești formează un nucleu puternic dar, după cum am spus și cu alte ocazii, în fața propriilor suporteri și cu o disciplină tactică atât în atac cât și în apărare suntem greu de bătut. Pe această cale, doresc să mulțumesc publicului pentru atmosfera senzațională de la meci”, a spus Sebastian Man, antrenorul principal BCM Baia Mare.

În următoarea etapă, BCM Baia Mare va întâlni în deplasare duminică, 20 martie, echipa Știința București. După victoria categorică de pe teren propriu, BCM Baia Mare este liderul clasamentului provizoriu al etapei semifinale a Campionatului Național de Baschet.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA