AcasăEvenimentSportTURNEU FINAL - BCM Baia Mare, la un pas să realizeze revenirea...

TURNEU FINAL – BCM Baia Mare, la un pas să realizeze revenirea baschetului maramureșean pe prima scenă

DISTRIBUIȚI

BCM Baia Mare este pregătită să facă performanță pentru baschetul băimărean, fiind foarte aproape de revenirea în Liga 1, acolo unde a mai fost reprezentat de către frumoasa echipă RAMIRA, pe vremea când orașul de pe malurile Săsarului era considerat, pe bună dreptate, a doua capitală a sportului românesc.

Echipa antrenată de Sebastian Man și Dan Donca se poate califica în eșalonul principal al baschetului național. Totul este ca băimărenii să iasă învingători de la turneul final de promovare. Acestă fază competițională are loc la finele săptămânii și startul partidelor va fi dat de BCM Baia Mare.

Partida dintre BCM Baia Mare și Politehnica Iași va deschide vineri, 27 mai, turneul final de promovare la care  participă patru echipe.

„Noi credem! Este un turneu foarte solicitant pentru jucători având în vedere că disputăm trei meciuri în trei zile împotriva unor echipe de valori apropiate. Jucăm trei finale, partide în care vom da totul pentru a ieși victorioși”, a spus Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.

Potrivit regulamentului, primele două echipe care vor obține cele mai multe victorii la turneul final vor promova în Liga I de baschet masculin.

Programul turneului final de promovare:

Vineri – 27 mai
ora 17:15: BCM Olimpic Baia Mare – Politehnica Iaşi (Digi Sport)
ora 19:30: CSM Ploieşti – Timba Timişoara (Digi Sport)

Sâmbătă – 28 mai
ora 17:15: Timba Timişoara – BCM Olimpic Baia Mare
ora 19:30: CSM Ploieşti – Politehnica Iaşi

Duminică – 29 mai
ora 17:15: Politehnica Iaşi – Timba Timişoara
ora 19:30: CSM Ploieşti – BCM Olimpic Baia Mare

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA