spot_img
AcasăEvenimentSportBASCHET – BCM Baia Mare, adversar dificil în Liga Națională

BASCHET – BCM Baia Mare, adversar dificil în Liga Națională

spot_img

DISTRIBUIȚI

BASCHET BCM Baia Mare față în față cu unul dintre cei mai dificili adversari din Liga Națională de Baschet. Echipa antrenată de Sebastian Man și Dan Donca se pregătește de duelul cu echipa U-BT Cluj Napoca. Meciul va avea loc în deplasare și se va desfășura mâine, 29 octombrie, cu începere de la ora 19:00.

BASCHET Partida se anunță a fi una dificilă, o victorie fiind greu de dobândit pentru echipa băimăreană.

„După un meci greu cu Dinamo, ne-am ales cu indisponibilități scurte. Dar toți jucătorii sunt astăzi apți pentru confruntarea cu Clujul.

Sperăm să facem față unei echipe atât de mari. Clujul este o echipă greu de învins, dar ne vom strădui să ne ridicăm la nivelul lor. Băieții sunt cu moralul ridicat după victoria cu Dinamo și sperăm să fie în formă maximă mâine”, a declarat Dan Donca, antrenorul secund al BCM Baia Mare.

Reprezentanții clubului au mulțumit astăzi autorităților locale și județene pentru sprijinul financiar acordat în susținerea programului competițional și de performanță.

„Sperăm ca de la meci la meci să câștigăm cât mai mulți suporteri alături de noi. Dinamo nu a pierdut niciodată în Baia Mare.

Este clubul cu cele mai multe titluri din istoria sa. Ne-am ridicat etapa precedentă la valoarea lor și sperăm să facem același lucru și la Cluj-Napoca”, a mai adăugat George Opriș, președintele BCM Baia Mare.

citește și BANI LA SPORT – Au primit jumătate din cât au cerut. Aleșii băimăreni au aprobat finanțare pentru baschet, rugby și șah

După deplasarea de la Cluj, BCM Baia Mare va juca pe teren propriu împotriva celor de la Târgu Mureș.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA