spot_img
AcasămodeleBARONUL LEMNULUI A FOST PRĂDAT – Hoții l-au lăsat fără 180.000 de...

BARONUL LEMNULUI A FOST PRĂDAT – Hoții l-au lăsat fără 180.000 de lei!

DISTRIBUIȚI

Nu a scăpat bine de necazurile cu procurorii DNA, că baronul lemnului Traian Larionesi se pricopseşte cu alte probleme. Firma acestuia ar fi fost călcată de hoţi la sfârșitul săptămânii trecute.  

Hoţi i-ar fi sustras un seif în care se aflau 180.000 de lei, suma reprezentând salariile angajaţilor. Potrivit Gazeta de Bistriţa, hoţii ar fi furat seiful de la sediul firmei din comuna bistriţeană Maieru. Acolo se aflau 180.000 de lei şi tichete de masă. Bani, se pare, reprezentau salariile angajaţilor firmei. Până la această oră hoţii nu au fost identificaţi.

Cine este Traian Larionesi?  

SC Frasinul, firmă administrată de omul de afaceri Traian Larionesi, exploatează material lemnos în judeţele Bistriţa-Năsăud, Suceava şi Mureş. Deşi nu este prezent în Topul Forbes al celor mai bogaţi români, Traian Larionesi are obiceiuri de milionar. Acesta conduce un Porsche Cayenne, al cărui preţ începe de la 50.000 de euro şi trece de 100.000 de euro, şi cel puţin o dată pe an merge la câte o partidă de vânătoare în Alaska sau Africa.

În anul 2014, Traian Larionesi se afişa la Festivalul Vânătoare la ceaun cu capul unui elan vânat tocmai în Alaska. Pe pereţii sediului asociaţiei cinegetice „Ursul Brun”, pe care o controlează din umbră, stau la loc de cinste 20 de antilope, zebre, cerbi, un elan şi chiar un leu vânat în Africa de Sud. Transportul unui astfel de trofeu din Africa sau Alaska scoate din buzunarele împătimiţilor de vânătoare câteva mii de euro. Asociaţia cinegetică controlată de Traian Larionesi a pus mâna în urmă cu câţiva ani pe unul dintre cele mai dorite fonduri de vânătoare din ţară, Dealul Negru, care adăposteşte efectivul cel mai mare de urşi bruni din Europa.

Traian Larionesi, martor în dosarul în care sunt cercetaţi capii poliţiei bistriţene

Omul de afaceri care pare că s-a abonat la banii publici în ultimii ani apare şi în dosarul în care sunt cercetaţi foştii capi ai poliţiei bistriţene pentru fapte de corupţie. Momentan, acesta are doar calitatea de martor. Conform referatului procurorilor DNA, fostul comisar şef Ioan Ovidiu Mureşan a primit un autoturism de teren fabricat în 1996 şi o armă de vânătoare în valoare de 17.000 de lei de la Traian Larionesi.

„Comisarul şef Mureşan Ioan Ovidiu, împreună cu finul său, comisarul şef Hasnăş Roberto protejează activităţile ilicite desfăşurate de Larionesi Traian, împiedicând ofiţerii şi agenţii de poliţie din subordine să controleze mijloacele de transport care aparţin societăţilor comerciale controlate de aces tom de afaceri sau împiedicându-i să aplice măsurile legale de sancţionare, în cazurile în care au fost constate ilegalităţi”, se arată în referatul procurorilor.

Aceştia mai fac cunoscut faptul că în luna noiembrie a anului 2013, Larionesi Traian a fost oprit în trafic în judeţul Suceava, poliţiştii constatând nereguli în legătură cu plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculului său Jeep Wrangler. Omul de afaceri a cerut sprijinul capilor poliţiei bistriţene care l-au ajutat să scape de pedeapsă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA