Acasăsinucidere maramuresBÂRFE - O înșală Brad Pitt pe Angelina cu Selena Gomez?

BÂRFE – O înșală Brad Pitt pe Angelina cu Selena Gomez?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ultimele zvonuri vehiculate în presa americană semnalează un divorț iminent între Brad Pitt și Angelina Jolie. În urmă cu câteva săptămâni mass-media indicau o despărțire a celui mai celebru cuplu de la Hollywood, avansându-se ca măr al discordiei o aventură a lui Brad Pitt cu tânăra actriță Selena Gomez, relatează online cotidianul spaniol ABC.

Potrivit portalului de știri Hollywoodlife, Angelina Jolie ar fi foarte geloasă pe relațiile destul de strânse dintre soțul ei și fosta iubită a lui Justin Bieber. Potrivit site-ului, cei doi s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare la „The Big Short” (2016) în care Selena are o scurtă apariție.

Dincolo de aceste zvonuri, adevărul este că Brad Pitt și Selena Gomez s-au afișat împreună la gala Globurilor de Aur, prilej cu care actrița a vrut să posteze pe Instagram o imagine a lor stând la discuții pe o canapea.

O fotografie care, potrivit mass-media americane, ar fi putut sta la originea rupturii celui mai mediatizat cuplu de la Hollywood.

Totuși, viitoarea ceremonie a premiilor Oscar ar putea pune capăt acestor zvonuri despre tandemul ‘Brangelina’ prin apariția lor împreună pe covorul roșu la Dolby Theatre din Los Angeles.

Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA