AcasăActualitate112PRINS ÎN VAMA BORŞ - Bihorean reţinut după ce a vrut să...

PRINS ÎN VAMA BORŞ – Bihorean reţinut după ce a vrut să scoată din ţară două minore

DISTRIBUIȚI

PRINS ÎN VAMA BORŞ Un bihorean în vârstă de 49 de ani a vrut să-şi scoată din ţară fiica minoră, de 17 ani, şi fetiţa acesteia, de 2 ani. E a încercat să treacă pe jos printre autocamioanele ce staţionau în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Borş.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ITPF Oradea, poliţiştii de frontieră din PTF Borş i-au observat pe cei trei, pe sensul de ieşire din ţară. Aceştia se deplasau pe jos, pe lângă camioanele ce staţionau pentru efectuarea controlului de frontieră, încercând astfel să iasă ilegal din ţară.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru identificarea acestora şi i-au condus la sediul sectorului pentru cercetări, scrie Agerpres.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de Viorel V., de 49 de ani, din Bihor. Acesta încerca să le scoată ilegal din ţară pe fiica sa, minoră, de 17 ani, şi pe fiica acesteia, de 2 ani.

Bărbatul a declarat că a recurs la această metodă deoarece fetiţa nu poseda documente de călătorie. Tatăl acesteia nu era de acord ca ea să plece din ţară. Voiau să ajungă în Franţa, unde bunicul îşi are domiciliul.

În cauză s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Info

Foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA