AcasăEvenimentSportBARAJ DE PROMOVARE - Fetele de la Clubul Sportiv Minaur joacă cu HM...

BARAJ DE PROMOVARE – Fetele de la Clubul Sportiv Minaur joacă cu HM Buzău în prima partidă 

spot_img

DISTRIBUIȚI

BARAJ DE PROMOVARE Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur începe miercuri, 24 mai, barajul de promovare în Liga Națională împotriva echipei Handbal Municipal Buzău (Divizia A, seria B).

Partida se va juca în Sala Kati Szabo (Sfântu-Gheorghe) cu începere de la ora 18:00 și va fi arbitrată de cuplul Marian Drăghici – Victor Drăguț (ambii din Vrancea), în timp ce observator de joc a fost delegat Doru Dordea (Sibiu).

Băimărencele au ajuns la barajul de promovare după ce au terminat seria B a Diviziei A pe poziția secundă, la trei puncte distanță de prima clasată, CSM Slatina, echipă care a obținut deja biletele pentru sezonul 2017/2018 al Ligii Naționale.

În prima serie, lupta pentru promovare a fost ceva mai echilibrată, CS Rapid Usl Metrou București și CS Dinamo București luptându-se până spre final pentru locul în Liga Națională.Câștig de cauză a avut Rapid, datorită rezultatelor din întâlnirile directe cu Dinamo.

Adversara noastră de mâine, HM Buzău, a terminat pe ultima treaptă a podiumului, având 57 de puncte, cu 18 mai puține decât cele două echipe din capitală.

Evoluția buzoiencelor în acest final de sezon a fost una oscilantă, în ultimele șase partide echipa antrenată de Romeo Ilie înregistrând trei victorii și trei înfrângeri.

Cea mai importantă jucătoare a echipei din Buzău este Anca Ionescu (n. 16.07.1982).

Fosta jucătoare a Dunării Brăila în sezonul 2007/2008 evoluează pe postul de inter stânga și a fost principala marcatoare a Buzăului în această ediție de campionat.

Acest baraj este al patrulea pentru HM Buzău în ultimii patru ani.

Sezonul trecut, HM Buzău și-a câștigat dreptul de a juca în Liga Națională în stagiunea 2016/2017, însă problemele financiare au împiedicat-o să se alinieze la startul competiției.

În ultima partidă disputată, pierdută cu 26-36 împotriva Științei Bacău, pentru HM Buzău au evoluat jucătoarele Cristina Oancea, Denisa Matei, Alina Lupu, Maria Radu, Cristina Clisu, Gabriela Dumitrașcu, Roxana Tabarcea, Mădălina Mureș, Gabriela Moldoveanu, Elena Casian și Andreea Gribincea. A lipsit, din motive personale, Anca Ionescu.

Informaţii minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA