AcasăActualitate112BANUL, OCHIUL DRACULUI - Avocat reținut de procurorii anticorupție pentru trafic de influență

BANUL, OCHIUL DRACULUI – Avocat reținut de procurorii anticorupție pentru trafic de influență

DISTRIBUIȚI

BANUL, OCHIUL DRACULUI Un avocat din Baroul Timiș a fost reținut de procurorii anticorupție pentru trafic de influență.

Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale în cazul avocatului Cosmin Panduru, acuzat că în cursul anului 2017 a cerut în timpul unui proces civil suma de 2.000 de euro, scrie Libertatea.

Procurorii DNA au stabilit că, în contextul desfășurării unui proces civil de partaj, Cosmin Panduru, în calitate de avocat în cadrul Baroului Timiș, a pretins de la una dintre părțile implicate 2.000 euro.

Banii respectivi au fost pretinși pentru ca inculpatul să intervină pe lângă un executor judecătoresc și să-l determine să permită persoanei respective să vândă un imobil, astfel încât acel imobil să nu mai poată fi supus procedurii de executare silită.

Ulterior, în același context, din august și până în prezent, Panduru și-a mărit pretențiile la 4.000 de euro, bani ce urmau să-i fie remiși în două tranșe.

Miercuri, avocatul Cosmin Panduru va fi prezentat Curții de Apel Timișoara, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Info

citeşte şi INCIDENT GRAV ÎN TIMIŞ – Unchi și nepot au căzut în timp ce reparau acoperișul distrus de furtună

PRINS ÎN ȘOMCUTA MARE – Un tânăr care avea interdicție de a părăsi Râmnicu Vâlcea a fost depistat în trafic, în Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA