AcasăActualitate112BANI ȘI ALIMENTE CONTRA INFLUENȚĂ - Grefieră din Bistrița Năsăud, condamnată la...

BANI ȘI ALIMENTE CONTRA INFLUENȚĂ – Grefieră din Bistrița Năsăud, condamnată la doi ani și jumătate de închisoare pentru trafic de influență

DISTRIBUIȚI

 

Grefiera Veronica Feher, fostă angajată a Tribunalului Bistrița-Năsăud, a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare pentru trafic de influență. Aceasta le-ar fi pretins mai multor persoane bani și alimente pentru a influența sentințe.

Fosta grefieră a Tribunalului Bistrița-Năsăud, Veronica Feher, a fost condamnată ieri, de către Tribunalul Cluj, la doi ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influență în formă continuată. Sentința nu este însă una definitivă, putând fi atacată, arată Bistrițeanul.
Veronica Feher este deja încarcerată în Penitenciarul Gherla, din luna februarie a acestui an. De asemenea, Tribunalul Cluj a dispus confiscarea sumei de 91.090 de lei și a menținut sechestrul asigurator cerut de procurorii DNA.

Acesta are sub sechestru un apartament situat în Bistrița și o parte dintr-un teren. Veronica Feher trebuie să achite și cheltuieli de judecată în valoare de 4.000 de lei.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, Veronica Feher, folosindu-se de calitatea sa de fost grefier la Tribunalul Bistrița-Năsăud, a pretins și primit 100.000 de lei și produse alimentare de la o persoană pentru a influența o sentință într-un dosar de omor. Se pare că grefiera ar fi primit inclusiv sarmale și cozonaci, care ajungeau mai departe la judecătoarele care aveau în lucru dosarele respective.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA