AcasăAdministrațieBANI PENTRU CULTELE RELIGIOASE – Coaliția pentru Baia Mare propune susținere financiară...

BANI PENTRU CULTELE RELIGIOASE – Coaliția pentru Baia Mare propune susținere financiară pentru realizarea unor obiective bisericești

DISTRIBUIȚI

În pragul sărbătorilor Pascale, reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare au discutat despre inițierea unor demersuri privind susținerea financiară a cultelor religioase din orașul nostru. Surse din rândul Coaliției arată că la următoarea ședință a Consiliului Local aleșii vor iniția un proiect de hotărâre privind alocarea unor sume de la bugetul local pentru realizarea unor obiective religioase. Printre acestea se numără Catedrala Ortodoxă Episcopală „Sfânta Treime”, capela de la Firiza, respectiv cea din cimitirul Horea 1. Suma care ar urma să fie alocată se ridică la 500.000 de lei, iar din aceasta vor fi finalizate cele trei obiective.

„Catedrala Episcopală este un obiectiv nu doar cu caracter religios, ci și unul cultural, unde se pot desfășura evenimente prestigioase pentru comunitate. Finanțarea celor trei obiective este un demers de onoare și respect față de simbolurile orașului, față de nevoile cetățenilor pe care Coaliția pentru Baia Mare și le asumă”, spun reprezentanți ai Coaliției pentru Baia Mare.

Interesul manifestat în ultima perioadă de către aleșii locali ai Coaliției pentru problemele comunității este îmbucurător. Cu toate acestea noi, băimărenii care suntem la fel de interesați și de chestiunile lumești, cum ar fi starea drumurilor din Baia Mare, curățenia zonelor publice, întreținerea locurilor de joacă și a zonelor verzi (care lasă enorm de mult de dorit), am aprecia ca printre inițiative să regăsim și rezolvarea problemelor stringente. Altfel, admirând frumoasa Catedrală finalizată, riscăm să ne rupem gâtul în craterele formate pe străzile din Baia Mare (inclusiv unde s-a intervenit deja cu lucrări de reparații!).

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA