spot_img
AcasăActualitate112BANI, MAŞINI ŞI TELEFOANE MOBILE CONFISCATE - Mircea din Baia Mare, zis...

BANI, MAŞINI ŞI TELEFOANE MOBILE CONFISCATE – Mircea din Baia Mare, zis Pit, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

Apar noi informații referitoare evenimentele petrecute marți, 13 februarie, când mai mulţi mascaţi ai descins în diferite locaţii din Baia Mare pentru a depista traficanţii de droguri.

Principalul suspect într-un grup infracțional, ai cărui membri ar fi procurat şi comercializat diferite cantităţi de droguri de mare risc (comprimate ecstasy și cocaină), droguri de risc (canabis), precum și substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive (etnobotanice), era Mircea din Baia Mare – zis Pit, scrie jurnalistul Vasile Dale.

Varga Mircea, căruia manelistul Dani Mocanu i-a dedicat două melodii, a fost și el arestat preventiv.

În urma perchezițiilor efectuate în mașina lui în parcarea de la Kaufland din Hatvan procurorii DIICOT au găsit o pungă cu o substanță albă ce ar fi putut fi droguri.

Mai mult, în urma perchezițiilor au fost găsite cantități importante de ecstasy, cocaină, cannabis, etnobotanice.

Au fost confiscate și două autoturisme de lux, 3 stick-uri, 15 telefoane mobile, 7.364 de lei şi 100 USD, precum și diferite înscrisuri privind bunuri imobile şi mobile.

Să mai spunem că acțiunea procurorilor DIICOT Sălaj au fost sprijiniți de procurorii DNA, de mascații de la Inspectoratele de Poliţie Cluj, Maramureș, Bistrița Năsăud, Oradea, precum și jandarmi.

În cele urmează vă prezentăm numele celor care au fost arestați preventiv:

Nume Calitate parte
VARGA MIRCEA Inculpat
LEMNEAN ALEXANDRU Inculpat
TURCU SERGIU Inculpat
RUS SEBASTIAN MARIAN Inculpat
TIVADAR MARINEL Inculpat
REZMUVES VASILE Inculpat

Tribunalul Sălaj a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă. Din cele șase persoane arestate preventiv au declarat recurs următorii: Mircea Varga, Vasile Rezmuves, Marinel Tivadar și Alexandru Lemnean.

sursa info şi foto Vasile Dale

sursa video youtube

citeşte şi DESCINDERI / ACTUALIZARE – Mascaţi în Baia Mare. Se caută droguri pe străzile Banatului, Electrolizei şi Melodiei. Două persoane săltate în parcarea de la Kaufland (VIDEO)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA