AcasăEvenimentBANI - Aleşii judeţeni au votat bugetul pentru anul 2016. O treime...

BANI – Aleşii judeţeni au votat bugetul pentru anul 2016. O treime din el va merge către Depozitul Ecologic de Deşeuri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Consilierii au votat miercuri, 3 februarie, bugetul judeţului Maramureş pentru anul în curs. Şedinaţ, chiar dacă a fost extraordinară, a decurs fără incidente, excepţie făcând contrele, obişnuite deja, între putere şi opoziţie.

Astfel, bugetul total al judeţului este de 367.098,30 mii lei care a fost împărţit pe domenii de cheltuieli. Cea mai mare parte a sumei, 123.532 mii lei, a fost alocată la capitolul Protecţia mediului şi va fi utilizată pentru asigurarea lichidităţilor necesare pentru finalizarea Proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor. Alţi 94.294 mii lei au fost alocaţi pentru asistenţa socială, respectiv către DGASPC dar şi către remuneraţia asistenţilor şi ajutorarea persoanelor cu handicap. Cea mai mică sumă din buget, respectiv 3.500 mii lei, a fost alocată către Sănătate.

„S-au avut în vedere toate prevederile legale în vigoare referitoare la unele măsuri de reducere a unor cheltuieli bugetare în anul 2016 cum ar fi: neacordarea premiilor, a primelor de vacanţă, a tichetelor de orice natură sau a voucherelor de vacanţă”, se arată în nota de fundamentare a bugetului.

De asemenea, 7.900 mii lei au fost alocaţi ca rezervă bugetară pentru finanţarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute ce pot apărea pe parcursul anului. (foto arhiva)

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA