Acasăsinucidere maramuresBal de „Lasatu’ secului” in organizarea studentilor crestini ortodocsi (VIDEO)

Bal de „Lasatu’ secului” in organizarea studentilor crestini ortodocsi (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mare bal mare, pregătesc membrii Asociaţiei Studenţilor Creştin Ortodocşi  în „Săptămâna brânzei”. Acţiunea îşi propune să promoveze cultura tradiţională la nivelul Centrului Universitar Nord din Baia Mare,  prin reînvierea obiceiului strămoşesc al “lăsatului de sec” pentru Postului Paştilor.

Studenţii de la ASCOR, alături de studenţii Domeniului Etnologie si Folclor,şi-au propus să promoveze cultura tradiţională la nivelul Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Şi nu puteau alege un moment mai potrivit decât cel al “lăsatului de sec” pentru cel mare post din an: Postul Paştelui. La acest eveniment vor participa solişti vocali şi instrumentişti, studenţi ai Facultăţii de Litere, precum şi ansamblul de dansuri al Centrului Universitar Nord.

Balul studenţesc, din „Săptămâna brânzei”, este programat în pentru marţi, 12 martie, de la ora 18.00, la cantina Facultăţii de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei, şi doar primii 100 de băimăreni vor putea fi poftiţi atât la joc şi voie bună, cât şi la gogoşi şi alte bucate tradiţionale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA