AcasăAdministrațieBAL CARITABIL - Primarul Cherecheș și-a donat indemnizația pe o lună pentru...

BAL CARITABIL – Primarul Cherecheș și-a donat indemnizația pe o lună pentru achiziția unui verticalizator necesar în terapia pentru copiii cu probleme locomotorii grave

spot_img

DISTRIBUIȚI

BAL CARITABIL Rotaract Baia Mare a organizat, sâmbătă seara, cea de-a 17-a ediție a balului caritabil „Bănuț pentru suflețel”. Scopul evenimentului din acest an a fost strângerea de fonduri necesare pentru achiziția unui verticalizator necesar în terapia copiilor cu nevoi speciale de la centrul Centrul de zi pentru copii și tineri cu nevoi speciale Luchian.

Printre invitați s-a numărat și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a anunțat că își donează indemnizația pentru o lună pentru acest scop caritabil.

Mi-am donat indemnizația pe o lună pentru acest scop umanitar, sumă care ar trebui să acopere achiziția verticalizatorului. Sunt convins că se pot face mult mai multe pentru beneficiarii acestui centru și că în urma acestui eveniment vom fi făcut noi pași spre normalitatea care ar trebui să existe în fiecare astfel de instituție unde terapeuții ar trebui să aibă tot ceea ce este necesar pentru a ajuta copiii și tinerii cu nevoi speciale. Felicitări organizatorilor și celor care au donat!” a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA