AcasăEvenimentBAL CARITABIL – Cea de-a XV-a ediție Bănuț pentru Suflețel are loc...

BAL CARITABIL – Cea de-a XV-a ediție Bănuț pentru Suflețel are loc în 16 decembrie, de la ora 17.00, la restaurantul La Fontana din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Într-un decor magic, specific iernii, Balul caritabil Banuț pentru Suflețel 2017 va avea loc în data de 16 decembrie, începând cu ora 17:00, la Restaurantul La Fontana, aniversând astfel ediția cu numărul XV a proiectului cu cea mai îndelungată tradiție în cadrul Rotaract Club Baia Mare.  

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate spre renovarea și igienizarea Casei de Tip Familial Griviței din Baia Mare, fiind astfel al treilea proiect de acest gen, reușind cu brio la primele două să  transformăm spațiul de locuit în unul mai cald, mai prietenos și mai propice pentru orice copil, fiind tot mai aproape de ceea ce noi numim „acasă”.

Ne luăm angajamentul în fața celor care ne vor fi alături că le vom oferi o seară plină de surprize, încărcată de emoție, dar și de voie bună, și toate acestea pentru a susține o cauză deja devenită tradiție pentru noi, ducând mai departe conceptul  „Renovăm o casă, dăruim acasă”. Pentru cei ce pot susţine cu adevărat acţiunile de caritate, dorind să investească în fapte bune sunt așteptați la balul nostru, intr-un decor unic,cu gustări alese, o tombolă cu multe premii, licitaţie, multe momente surpriză şi în acelaşi timp inedite.

Participarea se face pe baza unei invitații achiziționate înainte, în urma unei donații de 150 de Ron. Pentru detalii legate de participarea la „Balul Caritabil Bănuț pentru Suflețel”, vă rugăm să luaţi legătura cu membrii Clubului Rotaract  Baia Mare sau pe pagina de facebook a clubului: www.facebook.com/RotaractClubBaiaMare

Informații furnizate de către Rotaract Club Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA