AcasăEvenimentBal Caritabil "Ajuta pentru a fi ajutat!" organizat la Prietenii Spitalului "Dr....

Bal Caritabil „Ajuta pentru a fi ajutat!” organizat la Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opris” Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Asociaţia Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriş”, împreună cu partenerii săi, şi-a propus organizarea, în 3 octombrie 2014, ora 19:00, a Balului Caritabil “Ajută pentru a fi ajutat!”,  la Restaurant GRAN GALA IL PADRINO, din Baia Mare.

Evenimentul poartă denumirea sloganului asociaţiei (“Ajută pentru a fi ajutat!”) tocmai pentru a reuşi atingerea obiectivului propus, dotarea cu aparatură modernă şi eficientă a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, un obiectiv care ne priveşte pe noi toţi. Fondurile strânse cu această ocazie vor fi utilizate pentru achiziţionarea unui ecocardiograf pentru Secţia de Neonatologie. Înţelegând acest lucru şi fiind dornici să dea o mână de ajutor, micii artişti de la Palatul Copiilor Baia Mare, prin Asociaţia Arttem Studio(ale căror lucrări vor fi expuse în cadrul evenimentului, spre vânzare), precum şi TRIO ZAMFIRESCU împreună cu ADRIAN NOUR, reprezentanţii CRAMEI OPRIŞOR şi ai celor de la GIUSTI, alături de care vom putea degusta vinuri alese, şi maeştrii produselor dulci, de la “LAPTE şi MIERE”, au răspuns “DA” invitaţiei de a participa.

Evenimentul din 3 octombrie 2014, este un alt concept prin care dorim să facilităm socializarea între oamenii de afaceri pasionaţi de acte filantropice, crearea de noi oportunităţi şi contacte. În general, oamenii preferă să construiască relaţii cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori ca şi ei, iar pasiunea comună pentru filantropie ne aduce cu un pas înainte în dezvoltarea unor parteneriate de succes. De aceea, ne-am exprimat dorinţa de a fi prezenţi, alături de noi, a unor diplomaţi din cadrul ambasadelor de la Bucureşti.

Îi aşteptăm, cu drag, pe toţi cei care se regăsesc în tema acestui eveniment, cu o atmosferă relaxată.

Nu în ultimul rând, dorim să îi amintim şi să le mulţumim celor care sunt alături de noi şi ne susţin pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor noastre, sponsorilor şi partenerilor acestui eveniment: FERMA ZOOTEHNICĂ SRL, MARAVET SRL, WEIDMULLER INTERFACE ROMANIA SRL, SIFA INTERNAŢIONAL SRL, CRAMA OPRIŞOR, GIUSTI, LAPTE şi MIERE SRL, MAXIM STUDIO, SEDATED MEDIA SRL, PALATUL COPIILOR Baia Mare, ARTTEM STUDIO, KISS FM, precum şi celor care vor fi prezenţi. Toată consideraţia noastră pentru eforturile depuse prin implicarea lor!

AJUTĂ PENTRU A FI AJUTAT!

Informaţii suplimentare la telefon 0744486222 – Romana Furtună

Romana Furtună, Peşedinte Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriş”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA