Acasă Actualitate 112 BĂIMĂRENII, ÎN „TOP” - Cu alcoolemii record sau fără permis la volan,...

BĂIMĂRENII, ÎN „TOP” – Cu alcoolemii record sau fără permis la volan, trei băimăreni s-au ales cu dosare penale într-o singură zi

DISTRIBUIȚI

BĂIMĂRENII, ÎN „TOP”  La Satu Nou de Jos, conducătorul unui autoturism nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, mărind viteza, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 300m. A fost oprit în momentul în care intenţiona să intre într-o curte şi poliţiştii au constatat că acesta emana halenă alcoolică. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost identificat de poliţişti ca fiind un băimărean în vârstă de 53 de ani şi va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Pe strada Rapsodiei din municipiul Baia Mare, o tânără de 24 de ani care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele, a acroşat un autoturism parcat regulamentar. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că tânăra nu figurează ca posesoare de  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, pe locul din dreapta faţă în autoturism se afla proprietarul acestuia care va fi cercetat pentru încredinţarea autovehiculului unei persoane fără permis.

Tot la Baia Mare, poliţiştii au aprit un autoturism al cărui conducător auto nu a respectat semnificația culorii ”ROȘU” a semaforului electric aflat în funcțiune la intersecţi dintre str. P-ța Revoluției cu  str. Culturii. Poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani şi au stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice,aparatul etilotest indicând valoarea de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA