spot_img
AcasăNews AlertBĂIMĂRENII, ÎN STRADĂ – Românii din diaspora și din țară au protestat...

BĂIMĂRENII, ÎN STRADĂ – Românii din diaspora și din țară au protestat ieri împotriva Guvernului și PSD

DISTRIBUIȚI

BĂIMĂRENII, ÎN STRADĂ   Zeci de mii de români veniți din străinătate special pentru mitingul din București, programat pentru 10 august, au ieșit aseară în stradă. Protestul din capitală a fost unul deosebit de violent, agresiunile dintre protestatari și jandarmi ajungând să lase în urmă peste 240 de răniți, printre care oameni ai legii, bătrâni și chiar copii.

Protestele împotriva Guvernului nu s-au limitat doar la București, sute sau chiar mii de persoane din mai multe orașe ale țării au ieșit în stradă pentru a-i susține pe românii din diaspora. Și în Baia Mare oamenii nemulțumiți de actuala guvernare au ieșit în stradă într-un număr mare.

Potrivit informațiilor Digi24, aproximativ 1.500 de cetățeni s-au adunat aseară în Piața Revoluției din municipiul Baia Mare, urmând mai apoi să mărșăluiască pe bulevardul București până în fața sediului județean al PSD.

Din fericire, protestul din Baia Mare au fost unul fără incidente, existând înțelegere atât din partea protestatarilor cât și a forțelor de ordine, iar totul s-a desfășurat în condiții de siguranță.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA