AcasăActualitate112BĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM! Salvatorul și în timpul liber! Pompierul și...

BĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM! Salvatorul și în timpul liber! Pompierul și paramedicul Andrei Boga a salvat viața unui bătrân căzut pe asfalt, lângă un supermarket din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri dimineață, puțin după ora 10, pompierul și paramedicul Andrei Boga se deplasa în municipiul Baia Mare în zona unui supermarket dintr-un cartier al orașului. A văzut o mulțime de oameni care stăteau lângă un bărbat căzut pe asfalt.

Imediat și-a dat seama că persoana respectivă are nevoie urgentă de ajutor. A parcat mașina și a alergat spre mulțimea de oameni, care îl înconjurau pe bărbatul inconștient care nu mai respira.

„Andrei a preluat manevrele de resuscitare, care au fost începute de un trecător și le-a continuat până când colegii de pe echipajul de terapie intensivă mobilă Baia Mare au sosit la locul evenimentului”, arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Bărbatul de 70 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Datorită prezenței de spirit, calmului, vitezei de reacție și bunei pregătiri, calități de bază ale unui salvator, bătrânul a mai primit o șansă la viață. Felicitări, Andrei Boga!

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA