AcasăNews AlertBĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM - Filip Nicolae Acațiu, proaspătul campion național...

BĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM – Filip Nicolae Acațiu, proaspătul campion național care și-a câștigat absolut toate luptele prin KO

spot_img

DISTRIBUIȚI

În galeria băimărenilor cu care avem toate motivele să ne mândrim intră fără doar și poate și un tânăr instructor de educație fizică și sport și de kickbox la Gymgees: Filip Nicolae Acațiu. Peste câteva zile împlinește 24 de ani, iar weekend-ul trecut a câștigat Cupa Arko – proba extrem Sanda (sanshou) – categoria senior 85 kg. Important de menționat ar fi că băimăreanul a câștigat toate meciurile prin KO. Cupa Arko a avut loc la București, la mijlocul lunii februarie și la competiție au participat sute de sportivi din toată țara.

Tânărul practică acest sport din 2017, fiind antrenat de cunoscutul instructor Nicky (Lupșa Nicolae Arghir), fondatorul ACS Gymgees. Multiplu campion și vicecampion național la Wing Chun și Wushu, Filip Nicolae Acațiu a câștigat titlul de campion în 2022 și la gale de kickbox precum AMC, Grand Tournament și altele. Băimăreanul își dorește să participe anul acesta la campionatul european de Wushu din Grecia și la Campionatul Mondial, a cărei țară gazdă încă nu se știe, alături de antrenorul său.

Baia Mare a fost, este și continuă să fie o adevărată capitală a sportului românesc prin astfel de tineri care generează înaltă performanță și astfel onorează renumele orașului nostru.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA