AcasăEvenimentBăimăreanul Mihai Grecu revine în structura Ministerului Transporturilor!

Băimăreanul Mihai Grecu revine în structura Ministerului Transporturilor!

DISTRIBUIȚI


Băimăreanul Mihai Grecu, fost director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), în perioada 2007-2008, va fi numit consilier personal al ministrului Ovidiu Silaghi. Mihai Grecu a semnat, pe când conducea CNADNR, şase contracte pentru demararea unor proiecte de construcţie a drumurilor expres, inclusiv al tronsonului  Petea-Satu Mare-Baia Mare. Numai că noua putere instalată la Palatul Victoria și la Cotroceni a găsit de cuvință să renunțe la ele.
În perioada 2005-2006, Mihai Grecu a fost consilier al secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Septimiu Buzaşu. Tot în perioada 2005-2006 a fost consilier al fostului primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu pe probleme de infrastructură de transport. Înainte, după revenirea din SUA, Mihai Grecu a lucrat în Primăria Baia Mare, fiind desemnat de primarul Cristian Anghel să execute mai multe proiecte legate de infrastructura municipiului și județului Maramureș.
Mihai Grecu, absolvent al Colegiului ”Vasile Lucaciu”, a fost medaliat la mai multe Olimipade nationale si Internationale de Chimie, iar in urma acestor rezultate a fost admis bursier la Stanford University. Are doua licente, una in Chemistry, iar cealalta in Management Engineering & Science. Grecu este doctorand in anul doi la UTCN – Facultatea de Constructii, specializarea Proiectarea, executia, intretinerea, reabilitarea si modernizarea infrastructurii – drumuri si poduri.
Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA