AcasăActualitate112BĂIMĂREANCĂ ÎNȘELATĂ - Metoda „Accidentul” face o nouă victimă

BĂIMĂREANCĂ ÎNȘELATĂ – Metoda „Accidentul” face o nouă victimă

DISTRIBUIȚI

BĂIMĂREANCĂ ÎNȘELATĂ Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea persoanelor care au înşelat o băimăreancă cu suma de 10 000 de lei, prin metoda „Accidentul”.


Băimăreanca în vârstă de 68 de ani le-a relatat poliţiştilor că a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană care plângea şi care s-a dat drept fiica ei, spunându-i ca a provocat un accident de circulaţie pe trecerea pentru pietoni iar victima se află în stare gravă la spital.

Apoi, în convorbirea telefonică a intervenit un bărbat, care a pretins că este procuror şi care i-a solicitat femeii suma de 24000 lei pentru spitalizarea victimei şi împăcarea cu aceasta.

În timp ce băimăreanca îi explica „procurorului” că nu are atâţia bani, în apropierea locuinţei acesteia a şi ajuns o femeie căreia a înţeles că trebuie să-i înmâneze suma de care dispune, adică 10 000 de lei.

citeşte şi PRIMIM DE LA CITITORI – Stresant pentru cei corecți: șoferii care parchează pe două locuri în mall-ul din Baia Mare

Ulterior şi-a dat seama că a fost victima unei înşelăciuni şi a anunţat poliţia.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

citeşte şi PRIMIM DE LA CITITORI – Băimărean nemulțumit de faptul că nu se mai pot achiziționa bilete URBIS prin SMS

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA