AcasăActualitate112BĂIMĂREAN ESCROCHERIT - Cum a rămas fără bani un băimărean care a...

BĂIMĂREAN ESCROCHERIT – Cum a rămas fără bani un băimărean care a vrut să meargă la muncă în străinătate

spot_img

DISTRIBUIȚI

BĂIMĂREAN ESCROCHERIT  Un băimărean, care dorea să meargă la muncă în străinătate, a fost indus în eroare şi determinat să depună 100 de lei într-un cont. După ce şi-a dat seama că a fost înşelat, a sesizat poliţia.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări după ce au fost sesizaţi ieri, 26 februarie, cu privire la comiterea unei înşelăciuni. Victima, un băimărean de 45 de ani, a precizat că a contactat un bărbat necunoscut, care a postat pe site-ul olx un anunţ cu privire la locuri de muncă în străinătate, şi care l-a determinat să depună suma de 100 de lei într-un cont. Ulterior, băimăreanul şi-a dat seama că a fost înşelat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Pentru a preveni astfel de incidente, vă sfătuim să nu răspundeţi unor solicitări prin care vi se cere să depuneţi în avans sume de bani, să nu acceptaţi  să depuneţi bani în conturi sau să nu transmiteţi sub nicio formă bani unor persoane necunoscute care, pentru a vă câştiga încrederea vă oferă informaţii ce vă induc în eroare! Totodată, nu furnizaţi prin niciun mijloc date personale! În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, sesizaţi de îndată poliţia!

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA